Belgium / Luxembourg

Gilead Sciences Belgium BVBA/SPRL

Park Lane

Culliganlaan 2D

1831 Diegem

België

Telefoon: +32 24 01 35 50 +32 24 01 35 50

Fax: +32 24 01 35 51

Gilead Sciences is een biofarmaceutisch bedrijf dat al meer dan drie decennia lang doorbraken in de geneeskunde nastreeft en realiseert, met als doel om een gezondere wereld te creëren voor iedereen. Het bedrijf richt zich op het ontwikkelen van innovatieve geneesmiddelen ter bestrijding en genezing van levensbedreigende ziekten. Gilead is wereldwijd actief in 35 landen en heeft haar hoofdkantoor in Foster City, Californië.

Het Belgische kantoor van Gilead bevindt zich in Diegem, net buiten Brussel, en draagt zorg voor medische, verkoop- en marketingondersteuning voor onze producten in België en Luxemburg.

EFPIA Reports

Relaties met Patiëntenorganisaties

Gilead Sciences heeft projecten mogelijk gemaakt voor patiëntenorganisaties door ze financieel te ondersteunen of “unrestricted grants” toe te kennen.

De informatie over de financiële steun van Gilead Sciences aan patiëntenorganisaties is te vinden via het Belgische transparantieplatform (www.betransparent.be).

In het voorgaande kalenderjaar was er geen financiële steun voor patiëntenorganisaties in Luxembourg. De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen en periodieke updates. 

Deze pagina is bedoeld voor bezoekers buiten de Verenigde Staten.